Geld inzamelen voor Beyond the Moon met Baltus Fundraising

Geef extra kleur aan elke glimlach met de bloembollenactie voor Beyond the Moon

In samenwerking met Baltus Fundraising biedt de Belgische organisatie Beyond the Moon een bloembollenactie aan om geld in te zamelen. Zij bieden ernstig zieke kinderen, hun ouders, broers en zussen éénmalig een ontspannen en kosteloze gezinsvakantie.

Beyond the Moon

Beyond the Moon vindt dat elk kind moet kunnen genieten van het leven. Daarom biedt de organisatie families met een ernstig ziek kind de gelegenheid om te genieten van een onvergetelijke, kosteloze vakantie in een kindvriendelijke omgeving om samen een zorgeloze tijd te beleven. Om deze vakanties te kunnen bekostigen heeft Beyond the Moon hulp nodig van bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren.

Bloembollenactie Beyond the Moon

Bloembollenactie voor Beyond the Moon

Ieder jaar verspreidt Beyond the Moon hun missie en groeit hun naamsbekendheid. Net als de bloembol. Daarom biedt Beyond the Moon in samenwerking met Baltus Fundraising de mogelijkheid om geld in te zamelen met een bloembollenactie. Met een speciale folder met het logo van Beyond the Moon, kunnen bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren op pad. Maar liefst 40% van de opbrengst gaat naar Beyond the Moon.

Tijdens de EDUCbeurs in Brussel hebben Baltus Fundraising en Beyond the Moon 2 dagen samen op de beurs gestaan om scholen kennis te laten maken met onze bloembollenacties.

Meer weten over Beyond the Moon en onze bloembollenactie? Kijk dan op hun website. 

Beyond the Moon

Gratis informatiepakket

Baltus Fundraising heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van fondsenwervingsacties in samenwerking met scholen en verenigingen. Hierdoor hebben we een kant en klaar concept kunnen ontwikkelen.

Informatie aanvragen
Start uw verkoopactie