Originele Circusdag op uw schoolplein!

Circus Tadaa! verandert uw school voor één dag in een echt circus! Door een kleurig circuszeil uit te spreiden, verandert het plein in een piste.
Uniek aan deze circusdag is dat alle kinderen aan het einde van de dag optreden.

U zorgt voor kinderen, ouders, vrijwilligers en veel ruimte. Wij rijden voor met een circusbus vol eenwielfietsen, loopkogels, muziek, decor, docenten en kostuums in alle maten: reuzenpakken met grote zakken, goochelmouwen, clownsneuzen, hoge hoeden…

Circus Tadaa Circus Tadaa 2 Circus Tadda 3

Circus Tadaa! verzorgt al ruim 20 jaar met veel plezier circusdagen en workshops bij scholen, bedrijven en andere instanties. De mannen achter Circus Tadaa! zijn Jos Derks en Bas Kleynen. Bas en Jos delen hun didactische achtergrond (Opleiding Pabo en Leraar tekenen) maar vooral ook de passie voor circus! Circus Tadaa! is uitgegroeid tot een professionele onderneming en kan zelfs groepen aan tot 1200 deelnemers met een afsluitende circusvoorstelling die niet langer duurt dan 1 uur. De grotere groepen doen Bas en Jos natuurlijk niet alleen. Circus Tadaa! heeft een ruim netwerk van freelancers. Veelal zijn dit circusartiesten die bij en met ons workshops geven, maar vaak ook mensen uit het onderwijs met een groot circushart.

Tip: Leuk alternatief voor een schoolreisje!

Meer informatie over deze leuke circusdag vindt u op de site: www.tadaa.nl

 

Start uw verkoopactie