Fondsenwerving voor uw school of vereniging

Als het gaat om fundraising is het natuurlijk van belang om te weten wat dat nu precies inhoudt. Fundraising wordt ook wel fondswerving of fondsenwerving genoemd en is het geheel van activiteiten dat een organisatie (zonder winstoogmerk) onderneemt om geld in te zamelen. Dat kan op allerlei manieren maar bestaat meestal uit donaties van particulieren. Denk daarbij niet alleen aan een rechtstreekse gift om de actie te ondersteunen, maar vooral aan sponsoring door het kopen van producten waarvan de opbrengst voor een vooraf gekozen doel bestemd is.

Voordelen van fundraising via Baltus

  1. Volkomen risicoloos
  2. Vrijwel geen kosten
  3. Direct beginnen met geld inzamelen
  4. Aantrekkelijk winstpercentage van 30%
  5. Iedereen kan meedoen, al vanaf 20 leerlingen of verenigingsleden
  6. Compleet concept dat zich al vele malen bewezen heeft

Fondsenwerving voor scholen

Fundraising zonder risico, 30% naar het goede doel! Heeft uw school of club extra geld nodig om noodzakelijke materialen, praktische zaken of leuke extra’s (zoals een schoolreis of jubileumweekend) te kunnen bekostigen? Kies er dan voor om via fondswerving het noodzakelijke bedrag bij elkaar te krijgen. Baltus Fundraising heeft verschillende verkoopacties ontwikkeld waar scholen en verenigingen gebruik van kunnen maken. Zo kunt u op een relatief eenvoudige manier direct van start met een actie die helemaal bij uw organisatie past. We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van sponsoracties in samenwerking met scholen en verenigingen.

Fundraising ideeën

Baltus Fundraising heeft ideeën genoeg die u kunnen helpen bij het organiseren van een succesvolle fondsenwerving. We beschikken over verschillende kant-en-klaar concepten die u veel werk uit handen nemen. Al jarenlang gebruiken vele scholen en verenigingen onze bloembollenactie om geld in te zamelen voor hun projecten. Maar er zijn ook andere fundraising ideeën die u via ons kunt gebruiken. Naast de bloemenacties hebben we ook acties op het gebied van bijvoorbeeld eten (chocolade, pepernoten, moestuin) en duurzaamheid (de spaarlampenactie). U hoeft het wiel hierbij niet opnieuw uit te vinden. Al deze acties zijn kant-en-klaar en vrij voor u om te gebruiken. U ontvangt brochures en stappenplannen die u kunt gebruiken bij de verkoopacties en daarnaast ook allerlei informatiemateriaal met daarin tips en ideeën.

Succesverhalen – Fondsenwerving voor scholen

Vele scholen hebben de afgelopen jaren acties van Baltus georganiseerd om geld in te zamelen. Onder succesverhalen vind je hun tips en praktijkvoorbeelden van geslaagde fondsenwerving voor zowel scholen als verenigingen.

Gratis informatiepakket

Baltus Fundraising heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van fondsenwervingsacties in samenwerking met scholen en verenigingen. Hierdoor hebben we een kant en klaar concept kunnen ontwikkelen.

Gratis informatiepakket
Start uw verkoopactie