Bloeiende kaartenactie

Baltus Fundraising
Wij bieden verschillende verkoopacties om geld mee in te zamelen voor uw school of vereniging bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe materialen of voor een (school)reisje. Onze verkoopacties zijn zonder risico: u zamelt geld in zonder voorraad of vooruitbetaling. Daarnaast bieden wij service en ondersteuning tijdens de verkoopactie om ervoor te zorgen dat de actie een groot succes wordt!

Hoe werkt het?
U kiest de verkoopactie die het beste bij uw school of vereniging past. Vervolgens ontvangt u brochure- en foldermateriaal waarmee leden/leerlingen op pad kunnen om de producten te verkopen. Als alle bestellingen verzameld zijn, kunnen deze bij ons ingeleverd worden. Binnen 10 dagen ontvangt u de producten en kunnen deze bij de kopers gebracht worden.

Wat levert het op?
Het winstpercentage bepaalt u zelf: hoe meer u verkoopt, hoe hoger het winstpercentage van uw verkoopactie. Hierdoor kan het winstpercentage oplopen tot maar liefst 40% van de omzet!

Bloeiende kaartenactie – Hele jaar

Bloeiende kaartenactie – Hele jaar

  • Set fleurige kaarten voorzien van bloemenzaden
  • Organisatie al vanaf 1 vrijwilliger
  • Hele jaar door te organiseren
Bekijk deze actie  

Gratis informatiepakket

Baltus Fundraising heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van fondsenwervingsacties in samenwerking met scholen en verenigingen. Hierdoor hebben we een kant en klaar concept kunnen ontwikkelen.

Informatie aanvragen
Start uw verkoopactie