Najaar

Kies een leuke verkoopactie

Baltus Fundraising
Wij bieden verschillende verkoopacties om geld mee in te zamelen voor uw school of vereniging bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe materialen of voor een (school)reisje. Onze verkoopacties zijn zonder risico: u zamelt geld in zonder voorraad of vooruitbetaling. Daarnaast bieden wij service en ondersteuning tijdens de verkoopactie om ervoor te zorgen dat de actie een groot succes wordt!

Hoe werkt het?
U kiest de verkoopactie die het beste bij uw school of vereniging past. Vervolgens ontvangt u brochure- en foldermateriaal waarmee leden/leerlingen op pad kunnen om de producten te verkopen. Als alle bestellingen verzameld zijn, kunnen deze bij ons ingeleverd worden. Binnen 10 dagen ontvangt u de producten en kunnen deze bij de kopers gebracht worden.

Wat levert het op?
Het winstpercentage bepaalt u zelf: hoe meer u verkoopt, hoe hoger het winstpercentage van uw verkoopactie. Hierdoor kan het winstpercentage oplopen tot maar liefst 40% van de omzet!

Acties najaar
Onderstaande acties kunnen in de periode augustus t/m december georganiseerd worden. Tijdens de Bloembollenacties in het najaar worden o.a. tulpen, naricssen, hyacinten en alliums verkocht. Met de Large, Medium en Small Bloembollenacties is er voor elke school of vereniging een passende actie. Daarnaast hebben we ook de Chocolade Kerst actie met overheerlijk Belgische chocolade.

Gratis informatiepakket

Baltus Fundraising heeft meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van fondsenwervingsacties in samenwerking met scholen en verenigingen. Hierdoor hebben we een kant en klaar concept kunnen ontwikkelen.

Informatie aanvragen