Online fondsen werven

screen-webshop

We hebben het nu nog eenvoudiger gemaakt om geld in te zamelen voor uw school of vereniging. Kies voor online geld inzamelen met behulp van een online verkoopactie. Wij zetten voor u een persoonlijke webshop in elkaar en u deelt deze via mail of social media met vrienden en familie. Zo brengt u heel gemakkelijk uw verkoopactie bij een grotere doelgroep onder de aandacht. De kopers rekenen veilig en vertrouwd online af via MisterCash zodat u en de verkopers een hele hoop werk uit handen wordt genomen. Een online verkoopactie is (door het gebruik van social media) met name geschikt voor middelbare scholen en verenigingen.

START DIRECT UW ONLINE ACTIE

Hoe werkt een online verkoopactie?

Bij online geld inzamelen heeft u geen folders meer tot uw beschikking om langs de deuren te gaan. U maakt heel eenvoudig een eigen webshop aan waarop u alle leden aanmeldt. Elk lid krijgt een toegangscode die vervolgens doorgestuurd kan worden via e-mail of social media aan familieleden, vrienden en kennissen. Zij kunnen in de webshop een bestelling plaatsen en gemakkelijk online afrekenen via MisterCash. U heeft de keuze uit twee verschillende soorten online acties.

Download het informatiepakket

screen-winkelwagen

De voordelen van online geld inzamelen:

  • Weinig handling of werk voor u
  • Veel bekendheid voor uw actie via social media
  • Webshop is alleen toegankelijk voor mensen die door uw leden worden uitgenodigd
  • Veilig en vertrouwd afrekenen via MisterCash
  • Technische ondersteuning per telefoon tijdens kantooruren

[icon name="share" class="" unprefixed_class=""]Benieuwd naar de producten uit de online actie? Klik hier om het assortiment te bekijken!

screen-school2-tulp

Online actie: direct op de post

Bij de online verkoopactie ‘direct op de post’ wordt u echt al het werk uit handen genomen en heeft u weinig organisatie nodig. Aan het eind van de actie sturen we alle geplaatste bestellingen direct naar de klanten, zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen. Baltus Fundraising zorgt er bovendien voor dat na de actieperiode het geld binnen 14 dagen op uw rekening staat.

Meer informatie

Online actie: zelf bezorgen

Bij de online verkoopactie ‘zelf bezorgen’ wordt de totaalbestelling van alle verkochte producten bij u afgeleverd. Dit is binnen tien dagen nadat de verkoopactie is afgesloten. Vervolgens gaan de leden van uw vereniging de bestellingen rondbrengen bij hun familie en vrienden. De door u verdiende opbrengst van deze actie wordt binnen 14 dagen aan u uitbetaald.

Meer informatie

Vergelijkingstabel Online Actie

Gratis informatiepakket

Baltus Fundraising heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van fondsenwervingsacties in samenwerking met scholen en verenigingen. Hierdoor hebben we een kant en klaar concept kunnen ontwikkelen.

Informatiepakket Online fondsen werven
Start uw verkoopactie