Over ons

Een gerenommeerd bloembollenbedrijf

Baltus Bloembollen is opgericht in 1980 door Hans en Peter Baltus. Oorspronkelijk was Baltus Bloembollen gevestigd in Apeldoorn, maar door ruimtegebrek is het bedrijf in 1997 verhuisd naar Vaassen. Baltus Bloembollen is een groothandel in bloembollen met een Cash&Carry afhaalcentrum van 7.000 m2. Bij het afhaalcentrum komen vele groenhandelaren uit heel Europa bloembollen inkopen.

Hans Baltus

Directeur Hans Baltus vertelt:
Als eigenaar van een bloembollengroothandel werd ik ruim 20 jaar geleden benaderd door een handbalvereniging die graag wat bolletjes wilden verkopen om geld in te zamelen voor de vereniging. Een mooi initiatief waar ik graag aan mee wilde werken. Na afloop van de actie bleek het een groot succes te zijn en werden de afspraken voor het jaar erna direct gemaakt. Langzaam is dit initiatief uitgegroeid tot een succesvol concept voor verkoopacties.

Wij zorgen voor alle randzaken, zodat de vereniging zich alleen bezig hoeft te houden met het verkopen en uitdelen. Inmiddels loopt dit concept in 4 landen en worden er naast bloembollen ook chocolade, pepernoten en ansichtkaarten verkocht.

De bloembollenactie

In 1989 is de bloembollenactie ontstaan en vanaf 1993 bestaat de bloembollenactie in zijn huidige vorm. Sinds 1993 zijn er een groot aantal kleine wijzigingen doorgevoerd, maar de basis van het originele concept is nog steeds de basis van de huidige bloembollenactie. Momenteel organiseert Baltus Fundraising acties in 4 Europese landen.

Lees onze succesverhalen.

Fundraising

In 2013 is Baltus omgedoopt naar Baltus Fundraising. Naast de bloembollenactie organiseren we nu ook een chocolade actie,  ansichtkaarten actie, spaarlampenactie,  etc. Deze acties werken allemaal precies hetzelfde als de bloembollenactie, alleen dan met een ander artikel.

Bekijk onze acties.

Ons team

Met deze enthousiaste groep mensen werken wij dagelijks aan het verbeteren van onze producten, het uitwerken van nieuwe innovatieve concepten, het luisteren naar onze klanten en hun wensen. We stellen ons graag even aan u voor:

Hans Baltus

Jette Mennink

Anke de Graaf

Angelique van Eelen

Bas Bruggeman

Camiel Verhagen

Uw partner in verkoopacties

Baltus Fundraising heeft meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van sponsoracties in samenwerking met scholen en verenigingen. Hierdoor hebben we een kant en klaar concept kunnen ontwikkelen. Geld inzamelen was nog nooit zo eenvoudig!

Meer informatie
Start uw verkoopactie