Kindcentrum De Klister

In het voorjaar van 2019 heeft Kindcentrum De Klister een succesvolle Large Bloembollenactie georganiseerd met een mooi resultaat: er werd ruim €4.000,- opgehaald voor leuke activiteiten voor de kinderen op school!

Nieuw-Buinen in bloei!

Als activiteitencommissie van Kindcentrum De Klister zijn wij de bloembollen actie gestart om geld in te zamelen voor de verschillende activiteiten die wij organiseren voor de kinderen van de school. In het verleden hebben we al eerder acties via Baltus gedaan en deze zijn altijd naar tevredenheid verlopen. Vandaar dat we deze keer ook weer voor een bloembollenactie hebben gekozen: Iedereen wil de tuin wel opfleuren in het voorjaar!

Deze actie hadden we weer een record aan opbrengst voor de school. Met 3 man zijn we bezig geweest met de voorbereidingen: folders/bestellijsten in enveloppen stoppen en uitdelen op school en de bestellingen verwerken in Excel. Met 8 man hebben we de bestellingen bij elkaar gezocht. Prima en gezellig om te doen! We zijn weer erg tevreden en over een paar maanden staat Nieuw-Buinen in de bloei!

Gratis informatiepakket

Baltus Fundraising heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van fondsenwervingsacties in samenwerking met scholen en verenigingen. Hierdoor hebben we een kant en klaar concept kunnen ontwikkelen.

Informatie aanvragen
Start uw verkoopactie