Thomashuis Moordrecht

Vanwege het tienjarig bestaan heeft het Thomashuis geld ingezameld door het verkopen van bloembollen, en met succes! In totaal was de opbrengst van de verkoopactie €7750,-!

Hartverwarmend, uniek en succesvol

Bloembollenactie Thomashuis Moordrecht

Wij zijn de bloembollenactie gestart omdat wij geld wilden inzamelen voor een gigantisch groot en gaaf project voor het 10-jarige bestaan van het Thomashuis Moordrecht! Hiervoor willen wij een nieuwe veilige tuin creëren voor de bewoners met een verstandelijke handicapt.

 

Het Thomashuis Moordrecht is een franchiseorganisatie van de familie Visser die al 10 jaar met veel liefde een warm thuis biedt aan 8 kanjers. Helaas is er geen budget is om zo’n groot project als een tuin renovatie te realiseren, omdat praktisch alle inkomsten direct opgaan naar de hoge kwaliteit zorg die er wordt verleend. Dus toen wij jullie fundraising-mogelijkheden tegenkwamen, dachten mijn collega’s en ik “Dit gaan we doen!”.

Het doel van onze verkoopactie was om zoveel mogelijk geld op te halen waarmee we tuinmaterialen zoals tegels, schommel, kunstgras, beplanting en een nieuwe trap kunnen realiseren. Wij hebben zelf losse bloembollen ingekocht die wij verkocht hebben vanuit het Thomashuis aan ouders, vrienden en familie en op de braderie. Ook heeft obs IXIEJE uit Moordrecht mee gewerkt door 240 kinderen bloembollen te laten verkopen. Wat een enthousiaste reactie en kinderen! Zeker toen er ook nog eens een prijs aan verbonden werd die we ook gesponsord hebben gekregen van onze locatie Jurassic Golf: de klas die de meeste bollen verkocht, mag goud zoeken bij Jurassic Golf. Dat wil toch ieder kind!

Omdat wij konden aantonen wat voor briljante fundraising-actie wij deden, vonden veel ondernemers uit Moordrecht dit een prachtig initiatief waar zij graag aan mee wilden werken, bijvoorbeeld door mee te werken of met een gelddonatie!

Wij ervaren dit project als hartverwarmend, uniek en succesvol. Ik kan iedereen aanbevelen om op deze wijze geld in te zamelen voor wel goed doel dan ook.

Gratis informatiepakket

Baltus Fundraising heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van fondsenwervingsacties in samenwerking met scholen en verenigingen. Hierdoor hebben we een kant en klaar concept kunnen ontwikkelen.

Informatie aanvragen
Start uw verkoopactie